Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hodný dědoušek z Vysočiny

2. 10. 2012 22:49
ANO

0 0
možnosti

Romiiik11

2. 10. 2012 22:43
Tak hlavně je snad třeba ocenit opravdu velkou

službu, kterou onen mladík panu Klausovi a všem, kteří budou zastávat prezidentský úřad po něm, prokázal. Myslím tím upozornění na naprostou neschopnost a amatérismus té party důležitě se tvářících hošanů, kteří si říkají ochranka. Pokud je tak jednoduché střílet na prezidenta z makety pistole, nevím, o co složitější by mělo být ho zastřelit doopravdy. To je memento, které by mělo být bráno v potaz v první řadě a všichni odpovědní by měli jednat dříve, než se začne střílet doopravdy.

Jinak, loupežné přepadení (např. zmíněné banky) a tohle je přece jen trošku rozdíl. Pokud by se stejně zachoval v bance, tedy vytáhl maketu pistole a nasypal do pokladníka sadu kuliček, pokladník by si možná znečistil trenýrky, ale tím by to asi skončilo. Pokud by však na pokladníka zamířil a dožadoval se peněz, nebo si dokonce vzal rukojmí, je to už úplně jiné kafe.

2 0
možnosti

Pedropan

2. 10. 2012 17:47
Karma

Hezky napsáno... R^

1 0
možnosti

-palič-

3. 10. 2012 0:46
Re: Karma

je to hloupost, slovní cvičení.

0 0
možnosti

ivko12

2. 10. 2012 16:46
o čem je řeč?

Ten chlápek měl být vzhůru bradou. Tí chlápci z ochranky na úřadu práce včetně jejich šéfa. Jaképak dohady! Ještě měli s útočníkem vyjednávat a stanovit pravidla hry.

Dlohé roky se nic zvláštní nestalo. Kluci z ochranky sklouzli do stereotipu a nevědí co by měli. Klídek pohoda. Jen aby útocníkovi neublížili. Kdyby já udělal v práci průser tak jsem nezaměstnaný. Když jej udělá vládní činitel slízne ještě odměnu. Bude věřit president své ochrance? Já by ji vyměnil!

3 0
možnosti

Pedropan

2. 10. 2012 18:18
Re: o čem je řeč?

R^

0 0
možnosti

strycek-Joe LLC

2. 10. 2012 16:42
Režim potřebuje změnu

a ten mladík v maskáčích nám to velice úspěšně sdělil. Je nutno mu za to poděkovat, ne se zastávat papaláše Klause Rv

1 0
možnosti

pavel 99

2. 10. 2012 16:43
Re: Režim potřebuje změnu

koukám, že mezi komunisty máte zvláštní způsob komunikace.

Ale je pravda, že od dob Slánského jste pokročili.:-/

4 0
možnosti

troublemaker cz

2. 10. 2012 15:09
Karma a

R^R^R^.

2 0
možnosti

mamsrb

2. 10. 2012 14:44
Byl to komunistický pomatenec.

Tzv. symbolický útok na člověka, který v poslední době vetoval řadu zákonů, které nám jen budou tahat peníze s kapes (např. energetické štítky). Chápal bych takový útok třeba na Kalouska s výkřiky již nikdy 21 % DPH, ale toto není nic jiného než čin pitomce.

6 0
možnosti

ivko12

2. 10. 2012 16:51
Re: Byl to komunistický pomatenec.

Takže se schodneme. Byl a je to pomatenec!

0 0
možnosti

Gašpo_3

2. 10. 2012 14:31
Vaše prirovnania sú dosť mimo.

On prezidenta neohrozoval atrapou pištole ako pri bankovej lúpeži. To ste sa poriadne sekol. On ju vytiahol a okamžite začal prskať guličky. Klaus si to všimol, až keď mu začali búšiť do rukávu saka. Pokiaľ by tú pištol vytiahol, strčil Klausovi pod krk a začal kričať, že ho zabije, v takom prípade by ste mal pravdu. To sa ale nestalo.

Je to dosť smiešne ako ľudia na tento incident reagujú. Zásadné je či sú príslušníci Klausovho fanklubu, alebo ho nenávidia. Podľa toho vypadá aj Váš blog.

Ja si Klause pre mnohé veci vážim, dokonca ho považujem za jedného z mála politikov, ktorý disponuje zdravým rozumom. Ale to jeho prehlásenie o atentáte patrí do šuplíku k ukradnutému peru.;-)

5 0
možnosti

pavel 99

2. 10. 2012 14:34
Re: Vaše prirovnania sú dosť mimo.

takže bankovní loupež, kdy atrapu pouze "významně" namíří a nic nepokřikuje, vlastně není loupeží, ale dobrovolným "darem" toho pokladníka?;-D

4 0
možnosti

mirni

2. 10. 2012 14:19
kdo vi, v necem mate pravdu v necem treba ne

rozhodne to nebyla spravna forma protestu ! souhlasim! Ale vy jste tady nastinil pouze ono A ... a kde je B .. kde je pricina proc to udelal, proc ohrozil sebe a pripadne i spoustu dalsich lidi, .. je tomu cloveku dana moznost, a to se nejedna jen o nej ale o nas vsechny, aby protestoval tak, aby se jeho protestem nekdo zabyval? Zkuste to. Vy bude nejspis se vsim spokojen. Nebo nejste! Jste intelektual, vy si nevezmete pistolku a nebudete strilet politikovi do saka, pujdete treba s koupenym platem vajicek na jeho mitink a hodite si,,, nebo ne?  dobre  tak podepisete peticiPROTI - tomu co nechcete, co se vam nelibii!   nebo PRO to co by jste si pral a povazujete to za nutne! sesbirate sto tisic podpisu pod petici kteoru jste sepsal. Co se stane? ... zprava na TV a skupina lidi predala predsedkyni poslanecke snemovny Nemcove balik se sto tisici podpisi po petici proti ...pro ....  ! Pani predsedkyne petici prevzala! ... co dal?!  NIC!   Podepisete petrici proti prejmenovani letiste,

1 0
možnosti

mirni

2. 10. 2012 14:25
Re: kdo vi, v necem mate pravdu v necem treba ne

co se stane - vetsina lidi je shodna s vasim nazorem a nechce prejmenovani .. vysledek .. 5.10. 2012 bude slavnostne odhalen novy nazev letiste   Vaclav Havel aieroport Prague....,   podepisete petici proti odvolani policejniho prezidenta - co se stane .. zase nic proste na nej najdou skraloupek, ktery uz davno pred tim ukoncili, proste jej jen otevrou protoze se ho potrebuji zbavit ... sup a Lessy je na dlazbe.

Napsal jste hezky clanek, vykreslil jste pachatele v tom negativnim svetle, protoze mate pravdu ze to proste takhle je nesmyslny protest .. reknete to stejne tak i tykadlovemu  Smetanovi, ktery si za to pujde sednout, Budete tleskat kdyz prekvalifikuji tr. cin vytrznictvi toho "atentatnika" tak, aby byl odstrasujicim pripadem?! Daji mu treba obecne ohrozeni ..coz by nebylo vyjimecne - on svym cinem ohrozil spoustu lidi protoze mohlo dojit ke strelbe ..nakonec bude ochranka prezidenta jeste pochvalena ze jednala s chladnou hlavou.  V USA  by byl rozstrilen na male kousky, jenze

0 0
možnosti

Liberální konzervativec

2. 10. 2012 14:00
ANO!!! Konečně rozumný názor!!!

[>-][>-][>-]R^R^R^

karma

2 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 27,41
  • Průměrná čtenost 1219x
HIC RHODUS, HIC SALTA.

Kybernetik, milovník blues a jižanského rocku, hledač pravdy a harmonie.