Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Vsadím se ,že EÚ přijdou tyto hrátky draho a nejenom od Rusů.Těžko už se vrátí důvěra v bankovní vklady,a získají na tom takové země jako Švýcarsko,kde by něco takového nebylo možné.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, jak se jen nesměle objevují oficiální náznaky obav z toho, jak Rusové zareagují. Všichni jsou těhotní očekáváním a nikdo si netroufá říct na plnou hubu: "Teď jsme je nasr...i, oni nám to vrátí i s úroky", protože až to přijde, tak by toho prvního posla "dobrých zpráv" ukamenovali. No uvidíme na reakci. Já osobně se přikláním k názoru, že rozčilená medvědice se za ocas tahat nemá ;-D

1 0
možnosti
VH

Domnívám se, že než €, důvěryhodnost ztratil kyperský daňový ráj. Každý kdo si otevírá účet v daňových rájích, musí s rizikem počítat. Díky EU neztratí Rusové vše, ale jen část vkladů si vymění za bezcenné akcie kyperských bank, mimo EU by krach banky znamenal odpis celého vkladu.

0 0
možnosti
PK

P40a70v26e98l 14K56u49r11a11l

25. 3. 2013 10:51

Rusové hlavně podle mne neztratí nic, Kreml prý uvažuje o recipročním zdanění Evropských firem působícím v Rusku jako protipoatření proti tomuto zdanění.

1 0
možnosti
Foto

A jak by na to šli v kapitalistické Evropě?

1 1
možnosti
PK

No upřímně doufám že se budou na dohodu jenom těšit a rusové je pošlou do háje a okamžitě přesunou všechny peníze z kypru jinam... co by neškodilo by bylo vyhlášení embarga na kypr... podobně jako po znárodnění majetků vyhlásili američané na Kubu.

2 0
možnosti
JR

J30a28n 80R64á19ž

25. 3. 2013 10:22

A dobrým pokračováním by bylo zdanění vkladů pocházejících z eurozóny v ruských bankách

2 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 27,42
  • Průměrná čtenost 1219x
HIC RHODUS, HIC SALTA.

Kybernetik, milovník blues a jižanského rocku, hledač pravdy a harmonie.