Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co vlastňák pana presidenta? Totiž ten papír s dárci. Dnes to prasklo, to Miloš neodhadl. To víte, ta novinářská žumpa se chytne všeho.

Těch drobností bylo víc, jen je někteří nechtějí vidět.

2 1
možnosti

Ten Zemanův trapas tam byl, i další, o to nic. Já proti panu profesorovi nic nemám, jen ho nebudu volit. A když vyhraje, přijmu ho. Tou glosou jsem poukazoval na to, že zatímco Miloš Zeman nemohl nijak výrazně své postavení zlepšit či zhoršit (leda že by zkolaboval v přímém přenosu), Jiří Drahoš si mohl hodně polepšit nebo naopak ublížit. A sportovně vzato to skoro vypadalo na remízu, ale tím posledním slovem to naprosto zabil.

Zatímco to píši, změnily se kurzy na ca 2:1 pro Zemana (myslím šance na vítězství). To už je hodně vzdáleno od středu.

0 3
možnosti

Nu pane Široký, berete politiku s docela sympatickým nadhledem.Nicméně, pokud jste hledač pravdy, jak o sobě píšete ve své charakteristice, pak pokud budete volit Zemana znovu prezidentem, pravdu nehledáte.Protože tolerujete, možná také že nevidíte , mnoho lživých výroků, kterých se za svou éru v politice náš současný prezident dopustil.Pokud se budete držet svého kréda, budete volit Drahoše, i když možná jenom proto, že prof Drahoš zatím neměl čas, aby v politice lhal.Pokud byste zůstal u svého úsměvného nadhledu nad jednou z marginálních věcí života jako je volba prezidenta, neměl byste jít k volbám.

1 0
možnosti

Vážím si Vašeho názoru, navíc seriózně vysloveného. Postavil jste to v příměru k mém krédu jednoznačně, v tom případě neobstojím, neb k volbám půjdu a dám hlas Miloši Zemanovi. Jeho chyby si uvědomuji, mnoho jeho názorů odmítám. Jiřího Drahoše neznám, nezná ho nikdo z nás, neboť, jak správně konstatujete, neměl zatím příležitost něco ukázat. Mě odrazuje to, co mě minule odradilo od Karla Schwarzenberga: Sjednocené šiky ředitelů zeměkoule, jejichž povoláním je říkat ostatním, co mají dělat. Můj hlas by Jiří Drahoš dostal, kdyby byl sám sebou a projevil se jako politický talent. To se nestalo.

0 1
možnosti

Mimochodem sázkaři od včerejšího večera mírně upravili kurzy ve prospěch očekávání vítězství Miloše Zemana. To samozřejmě není rozhodující, minule se čekalo vítězství "Karla" a bylo to naopak, zajímavé ale je, že dnešní kurzy jsou od sebe více vzdálené než tehdy. Přepočteno na hlasy se tehdy čekalo 45/55, což se také stalo, byť v obráceném gardu, nyní je to zhruba 60/40 pro Zemana. To už je dost velký rozdíl. Osobně si myslím, že povolební sčítání to naznačí už v prvních minutách - pokud výsledky z malých okrsků dají Miloši Zemanovi aspoň kolem 60%, tak už to závěrečný finiš jasně Drahošovi nakloněné Prahy nedožene. Když to bude pod 55%, tak to nakonec bude nejspíš Drahoš.

0 0
možnosti
Foto

No, měl, by to vědět nejméně jeden zkušený bookmaker. Sice si sám vlezl i do jednoho start. boxu, ale...;-( A tak tedˇ nejen sází, ale i nejen dotuje, ale neskrytě i dopuje posledního koníka ze stáje ANTI;-)

1 0
možnosti

R^Raději to dám na jistotu, než marionetě vedené na provázku svazáckých a pionýrských levicově liberálních bruselských falešně provoněných altruistů.

3 0
možnosti
Foto

J90a90k16u17b 44R67o50t34h

26. 1. 2018 11:24

Máte tam málo těch roztomilých epitet. ;-D

0 0
možnosti
Foto

"Pokud vyhraje pan Drahoš, tak sami za čas uvidíte koho jste si zvolili. Strana která prohrála volby na celou čáru, je v podstatě representant bohatých skupin a členové této strany prosazují jejich finanční a politické zájmy. Takže všemi prostředky se snaží zdiskreditovat vítěznou stranu. To se jim po zvolení Drahoše pravděpodobně podaří. Kauza Čapí hnízdo je jeden z příkladů. Na řadu přijde likvidace Babiše s nejvyššího politického postu. Protože je pro ně nejvíce nebezpečný. Dále sledujte pozorně amnestii, kdo jí dostane. Příjem prvních 2500 imigrantů a po nich mnohem více. Pokuta za odmítnutí je příliš vysoká. EU by zastavilo dotace. Mimo jiné, víte poměr peněz ven a zpět do Česka...Ne? tak jsme na tom z té východní 4 nejhůře. 7.1 penízku jde různými cestami ven a zpět pouhých 1.7 Není to "nádherné" jsme znovu kolonie na které se pěkně vydělává. Bude prosazen plán jednoho daňového systému, jedné armády a jednoho velení na které mrňavé Česko nebude mít nejmenší vliv. Takže pokud Česko nevystoupí včas z EU, což se nestane, je to konec samostatnosti a jsme zpět tam kde jsme vždy byli. A až se potáhne na Rusko, tak jako za Rakouska Uherska zmobilizují naše mladíky a hurááááá. Nic nového, to zde již bylo.

5 3
možnosti
Foto

J70a77k16u44b 96R84o31t24h

26. 1. 2018 10:53

Musíte mít strašně smutný život. Asi se pomodlím i za vás.:-/

7 0
možnosti

Karma - bojovnost kandidátů je vždycky namístě, ale když je něčeho moc, je toho příliš.

Zvonka to vyzerá na závěrečnou sebevraždu.

2 2
možnosti

P45e42t91r 26S46k40á73l40a

26. 1. 2018 10:51

Se sebevraždou nespěchejte. Stačí až v sobotu večer:-)

1 0
možnosti

O46n60d68ř41e32j 71N26ý92č

26. 1. 2018 10:10

Měl poslední minutu aby přesvědčil voliče. Zemanovci těžce nekoušou že Zeman byl trapný a namazal si ho na chleba pouhý amatér.

7 2
možnosti
Foto

;-D Viděl jste někdy, jak ratlík štěká na bernardýna?:-P

3 2
možnosti

Mně se zdá, že pan Drahoš měl od svých rádců nabiflovanou údernou tečku. Že se to ale do finále nehodilo, nedokázal rozpoznat a rádci byli daleko.

12 3
možnosti

Mám zcela stejný pocit - neschopnost improvizovat. Až se z toho uprostřed zakoktal.

9 1
možnosti
Foto

Řekl to velmi přesně.Zeman už je jen loutka v rukách šmelinářu,kteří si z Hradu udělali vlastní nepruhledný byznys.Klause jsem také nemusel,ale musím uznat,že pokud byl ve funkci,nic takového se nedělo...

8 9
možnosti

Kde jsou cizí peníze, tam jsou chrti. Za Havla, za Klause, za Zemana. Jen třeba někteří byli méně vidět.

6 1
možnosti
Foto

;-) Ale nepokazil. Ti, co mají jediný program, a sice ono ANTI, ti tomu zatleskají, jiní se jen pousmějí. Jeden řekl: ,,volte koho chcete, je to Vaše právo, právo voliče"R^ A druhý: ,,volte měměměmě!";-D

13 1
možnosti

V tomto smyslu máte pravdu. Osobně bych v posledním slovu klidně ke změně vyzval, když se JD celou dobu jako ANTI stylizuje, ale ne takto hokynářsky.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 27,41
  • Průměrná čtenost 1219x
HIC RHODUS, HIC SALTA.

Kybernetik, milovník blues a jižanského rocku, hledač pravdy a harmonie.