Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zkusil jste se  třeba poptat mezi lidmi s IQ nad 130 jak to vidí oni?

2 2
možnosti

Já jich moc neznám - takže jak to vidíte?

3 2
možnosti
OK

Vysoké IQ z vás moudrého člověka neudělá.:-/Rv

5 4
možnosti

Vám už se smysl pro humor také neurodí:-)

4 2
možnosti
VM

Myslím že nejsem osobní, ale volit K.S.  nemohu. Nedokážu si totiž  představit že na pražském hradě , který představuje českou státnost bude jako první dáma dcera nacisty.

3 3
možnosti
Foto

Podle nadpisu jsem se domníval, že článek napsal pan ředitel Henych z ministerstva vnitra. Ten má údajně IQ také 156. Při prvním testu mu prý naměřili IQ 70, při druhém testu IQ 80 a 6% je prý statistická chyba. A ejhle, on to napsal jakýsi pan Široký.

3 4
možnosti

Na němž si jakýsi pan Kraus brousí svůj ostrovtip:-)

4 1
možnosti
JV

J28a85n 77V21l34č70e35k

23. 1. 2013 11:38

Pane autore, Zeman rozhodně není blb, v tom se shodneme, je jen křivák, že vývrtka je proti němu rovná jak hřebík! A pokud se vám líbí jeho sebestřednost, a schopnost poučovat v debatě kohokoliv.... je to vaše volba.

5 4
možnosti
Foto

Mám IQ 156 a volím Miloše:-)!

i to se stává, z toho si nic nedělejte

7 4
možnosti
MP

Nemyslím si, že by nutně musela vládnout "železná logika" matematiků, fyziků, či ekonomů....to co je jim dáno navíc v těchto vědách bývá velmi často záporně kompenzováno nedostatkem širšího pohledu na svět...za dvacet let jsme měli v čele  státu mimo Havla ekonomy a technika.A nedopadlo to dobře.A znovu ekonoma ? I z tohoto důvodu...děkuji , nechci.

3 4
možnosti
Foto

Teď by měl naopak přijít profesně indiferentní manažer, velmi důrazný, ovšem nikoliv známý narcistní typ.

3 3
možnosti
KB

To mi připomnělo jeden kreslený vtip (už si nevzpomínám kdo byl autor). Stojí dvě dámy na ulici a jedna říká: „Můj manžel má nejvyšší IQ v republice. Protože je ale úplně blbej, tak je nám to na nic“

7 3
možnosti
Foto

Tak já se s tím IQ plácám okolo 125, ale to mi měřili před třiceti lety. A i přes tuto, relativně "nízkou" inteligenci volím Miloše. Upřímně řečeno, já Schwarzenberga dlouho vůbec nepovažoval vůbec za relevantního kandidáta.

8 5
možnosti
Foto

viz. příspěvek v 11:25

1 3
možnosti
JP

J60o93h90n 36P77e24t13r90e10s

23. 1. 2013 11:17

Podle  myšlenkových pochodů vysledovaných v textu Vašeho článku soudím,že jste si na tom indexu IQ notně přidal...Zcela zřejmě Vám na př. při adoraci MZ nevadí trojúhelník.Zeman-Šlouf-Mrázek.nebo že by to byla ve Vašich očích,při vaší inteligenci a touze po spravedlivém a čestném prezidentovi,pouze marginálie?...:-/

5 5
možnosti
Foto

Proboha, co furt máte s tím Mrázkem? Kolik let je po smrti?  A co zjistil ten "slavný" Mrázek? Že se Zeman nedá podplatit. Ano, to zjistil a je to v odposleších.

8 5
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 25,60
  • Průměrná čtenost 1209x
HIC RHODUS, HIC SALTA.

Kybernetik, milovník blues a jižanského rocku, hledač pravdy a harmonie.